Thursday, May 13, 2010

Ini Ahmad Fatih...

Betul! Ini memang ahmad fatih yang update belog ummi.. Ahmad fatih tolong ummi sebab dah dua tiga hari ummi duk citer kat ahmad fatih yang ummi terasa tiada mood untuk update belog dia. Lagipun ahmad fatih pun salah juga, ummi buka jer komputer ahmad fatih mesti akan enterframe. Ummi tu manja ngan ahmad fatih, kalau ahmad fatih ada sebelah, mesti ummi sibuk cium ahmad fatih, pasti peluk ahmad fatih n tak jadi la ummi update belog. Isshhh, ummi tu memg kekadang over sket, tp tu la ummi ahmad fatih. Malu tau ahmad fatih, langsung tak macho asik kena cium jer...

Ishhh, kena kasi tau ummi camni. Kalau ummi kata neneng cuma sampai umur 2 thn, maka cium2 ahmad juga sampai 2 tahun jer, nanti ahmad fatih nk kena control macho kay ummi, malu arrr budak lelaki yang hemsem kena cium ngan mak dia...

Eh eh, dah byk ngumpat ummi ni. Hehehehe... Kay la, ahmad fatih tak mau citer panjang cuma nk tunjuk gambar ahmad fatih yg ummi kater makin nakal, eh makin baik. Tp ahmad fatih memang baik senanyer.. Percayala kawan2 ummi. Ahmad fatih memang budak baik, cuma ahmad fatih kekadang tu, terlebih sket jer, itu pun niat ahmad fatih cuma nk tolong ummi, tp ummi tu memang cerewet. Seme salah, Nk susun periuk pun ada layout... Laci ni benda lain, laci lagi satu benda lain, letak jer la kan?? Janji lam laci, bukan org nampak pun... Heheheh, ngumpat ummi lagi. Bese dia!!! Tak masuk syurga nih!!!

Nota untuk gambar ahmad fatih : Ini ceme ahmad fatih main sorang2 tau. Ummi sibuk buat keje lain. Baik tak ahmad fatih, langsung tak kacau ummi...

Nota untuk gambar ahmad fatih : Tengok tu, ahmad fatih baik jer baring, maner ada buas2.. Ish ish ummi ni, selalu tau kata ahmad fatih nakal, sedangkan ahmad fatih la paling baik.

Nota untuk gambar ahmad fatih : Ini ahmad fatih naik horse ngan ayah, nampak tak ahmad fatih mcm mana. Baik tau, diam2 jer duk atas horse. Horse tu pun suka ahmad fatih.. 

Nota untuk gambar ahmad fatih : Ini pulak... Hehehe, ahmad fatih sajer jer letak, sebab nk sejukkan ati ummi... Ummi selalu kata kalau ummi marah, ahmad fatih senyum maka ummi akan tak marah lagi...

Okay, dah la.. Nanti ummi marah.. Nanti ummi kata lagi seme pun ahmad fatih nk enterframe..

Alaaaaaa, ahmad fatih mana tau nk letak apa kat nota kaki. Kira abes jer la ya.. Babai.. Nanti ahmad fatih enterframe lagi... Cik rinel, ahmad fatih tgk tau belog cik rinel, jgn arr amik gambar ahmad fatih lagi, malu arrrr.... Cik fara, ahmad fatih baca tau komen cik fara, nanti ahmad fatih nk facebook anak cik fara ek... Cik akmal, nanti kita nk main samer arish yer.. Blh tak? Ari tu sibuk kontrol macho sampai tak sempat main ngan arish..

Dah tau apa nota kaki untuk belog ummi ni : Mesti seme kata, bijak nyer ahmad fatih taip, tp senanyer, ummi yg tolong tau, ummi buat seme ayat, ahmad fatih bagi point and idea jer dan ummi tak dibenarkan mengubah sebarang isi penting walaupun ngumpat ummi.. Hehehehe.. Tp ahmad fatih memang bijak, sbb umi selalu doa camtu...

4 comments:

atirah syamimi said...

saya rindu anak buah saya!!! boleh x mcm tu??? hak2

cikfara said...

ahmad fatih...ahmad fatih kecik lagi dah mule nak ngorat anak cik fara ek?? hahahaha...cik fara x de anak lagi la...kawen pon belom...nanti dah de anak cik fara bagi facebook die ek.....ahmad fatih sabar ek....hahahhahaha....

yutt said...

Moksu,

Ahmad fatih rindu moksu juga.

Cik faraaaaa,
Jgn lupa tau, cik fara dh janji. Ahmad fatih tunggu ni.Eh, eh, lamer tak??

..:::L.ov.E cHanTek:::.. said...

ahmad fatih mmg tau..cover macho jer depan awek2 hr tu.. he3 tunggu adik arish leh jalan..leh main kejar2 ngn ahmad fatih yer.. Baik jer ahmad fatih hari tu tau.. ;)