Wednesday, July 20, 2011

Blurrr...

Dah lama sangat saya tak update apa2 entry diblog saya ni. Idea banyak. Merata saya duk rangka untuk buat post. Tapi setiap kali itu lah, saya rasa saya bermasalah untuk habiskan karangan saya tu. Ada yang bila saya baca nampak mcm tak tahu apa cerita, ada lagi intro citer lain, tengah citer lain, pastu dah nk tutup tak tau nak citer aper pulak..

Saya macam blurrr jer..

Pelik..

Tak reti nak buat ayat...

Soooo, bila seme ni ada, maka karangan tersebut akan jadi ntah2 apa2.. Kiranya kalau karangan budak sekolah tu, cukup la 300 patah perkataan tetapi, isi takder... Hahahahahaha... nampak sangat saya penin...

Memang pun. Saya memang penin. Tapi kaann.. Tak tahu pening aper.. Hahahahaha..

Nota kaki entri ini : Saya duk risau takut skill saya membuat laporan telah hilang sebab ada kawan yang kata, menulis blog ini adalah satu cara kita untuk improve our writing skill. Huhhhhhh...

Wednesday, July 06, 2011

@ Dynasty Hotel

Alamak.. Tersend la pulak. So assume entry td tu salah.

Saya berada di dynasty adalah kerana kerja. Bekerja ditempat baru menuntut lebih byk masa di luar berbanding di pejabat.

Kalau dulu mungkin seronok dapat kerja di luar, tp bila skrg dh selalu kena keluar byk juga implikasinya kpd kerja2 di pejabat. Byk yg terpaksa ditangguh... Byk juga yg tergendala.

So, moralnya. Bersyukur la dengan semua perkara yang ada disekeliling kita.. Insyaallah setiap apa yg telah ditetapkan adalah yang terbaik utk kita..

ALHAMDULILLAH.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

@ Dynasty Hotel

Buat aper kat dynasty hotel??? Hurmmmm, sesajer buang masa kat sini. Hehehehe..

Xder la. Keje kat dyNasty skrg. Jd tea lady kat cni.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.