Wednesday, October 12, 2011

Bila Faris mula bereksperesi...

Rasa2 adik pikir aper tu ya??
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, October 10, 2011

Sambil Makan Strawberi cicah coklat....

Hehehehe....

Seronok seronok seronok...

Walaupun harus pergi bekerja ke cameron highlands dan mengorbankan weekend, namun hasilnya berbaloi. Sempat menikmati udara sejuk serta panorama indah di puncak bukit. Yang penting kerja dilunaskan dan kemudian, mari kita makan strawberi cicah coklat.. Hola!

Hurmmm, pasal kerja tak mau cerita, sebab nanti bila cerita muka jadi ketat kerana laporan lawatan masih belum pun dimulakan... Put it aside 1st. Hari ini, mari kita sama2 menikmati cerita indah keenakan strawberi cicah coklat di atas bukit cameron highlands (Eh betul, bila dah sampai KL, dah lain pulak rasa strawberi tu).

Bukan nk cerita pasal strawberi sangat, sbb gambar makan strawberi pun tak sempat snap, mungkin sebab sedap sangat kut... Hehehehe... Yang benarnya, saya bukan la orang yang pandai merakamkan detik-detik indah sebegitu, kecuali mengukirnya dihati... Maka disini hari ini cuma nk share jalan-jalan saya di cameron highlands bersama orang-orang tersayang... Jom.. Tak banyak sangat pun, cuma beberapa keping...

Di ladang strawberi kepunyaan orang melayu yang saya rasa sangat bersih...

Nota untuk gambar : Yang kutip strawberi 2 orang jer, yang lain sibuk nk amik gambar...

Nota untuk gambar : Nampak tak muka bersungguh dia??

Nota untuk gambar : Yang ni lagi la bersungguh2...

Nota untuk gambar : Mereka memang bersungguh2 kutip strawberi, bukan berlakon okey...
  
Nota untuk gambar : Mereka memang bersungguh2 bergambar, bukan kutip strawberi okey... Hehehehehe....

Okey, next mari kita pegi Teh Boh Plantation Resort minum teh....

Nota untuk gambar : Kata fatih "Sedapnya O O"

Nota untuk gambar : Adik yang sememangnya tak pernah reti duk diam...

Nota untuk gambar : Hurmmm... Ummi sorang jer yang sibuk nk amik gambar, yang lain jaga hati ummi jer tuuu..

Kemudian kami ker kea farm untuk beli sayur-sayuran. Namun oleh kerana ahmad fatih dan ahmad faris yang sama sibuk beli sayur maka langsung tak terpikir nk amik gambar...

Eh, eh, terlupa lak, otw back dari Teh boh plantation kami sggh di cafe Bharat, bukan minum pun, cuma untuk tukar driver n co pilot... Ayah dah letih bawa kat jalan yang pusing2.. Jom tengok new set of cabin crew...
Nota untuk gambar : Proudly present, our new pilot.... ADIKKK...

Nota untuk gambar : Since ABANGGG dah senior, jadi co pilot cukup supaya boleh guide adik...

Dah la, dah la... Dah banyak sangat gambar. Dah letih korang nk layan... Aper pun, walaupun sekejap sahaja perjalanan kami, dan tak ke mana pun lawatan kami, tapi sangat enjoy okey... Yang penting bersama mereka semua...

Eh, eh, mana nya makan strawberi cicah coklat ni???? Hehehehehe..

Nota kaki entri ini : Alia, thanks ya, sebab alia tumpangkan kak ros maka mereka yang saya kasihi ni berjaya naik ke atas... Thanks alot  alia  n hubby serta azizi yang comel sebab tumpangkan auntie...